20130903

Empat bulan kemudian.

Wow, that long huh? Lama gila tak ngapdet blog ni. Rindu teruk weh. It's just that so much have been going in my life, and still finding my balance. Banyak benda yang perlu terkejar dan diselesaikan.  Merangkak cuba mengejar untuk mencari diri kembali. 

Out of curiosity, do people still read blogs these days? Sekarang ni saya musim visual, jadi lebih aktif di Instagram. Twitter, tengok mood. Blogging, huihhh memang lama dah tak sentuh. I guess it's because I feel kinda guilty to post anything, sebab I've tons of other things yang wajib buat tapi tak terbuat, assignments, kerja, etc.. Jadi sebab itu antara sebab 'hiatus'. 

Serius respek pada mereka yang masih aktif, tegar dan berblogging dengan konsisten. I keep on talking about wanting to update my blog more consistently and frequently, tapi hampeh. I remember back then siap 2-3 post sehari, punyalah semangat dan menggila. I guess I am a 'musim' kinda person. Sekejap tu sekejap ni, tak leh nak fokus. Ish ish ish. But at one time bila dah menggila tu memang boleh tahap ketagih. It's like two extremes. And at times, I lebih suka diam, menjauhkan diri dari semua. That's usually during my moments of depression. 

Jadi akhirnya 4 bulan kemudian, here I am blogging again. Kita tunggu dan lihat sama ada musim budu dan belacan dah kembali belum.

Ciao. Assalamualaikum. 

{ANNA}
blog comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...