20120127

Cinta Galaksi

A few months ago, my Blackberry Torch fell into the lubang jamban at college. If my BB could update it's BBM status, it would probably say, "Somebody ate durian today", or "It's dark in here", or "Hey, is that corn?". Disgustingly hilarious.

As it entered the deep dark hole, I could see it no more. It was hopeless. But I was okay. A little shocked that it happened, but I was okay. Shit happens. Pun intended. But really I was fine. It didn't bother me much. Only a little, cause of the photos and videos of Luqman that I have in there. Good thing I've a few of the nice ones uploaded on my Facebook. So not all is lost.

This happened I think not long after my post about the Samsung Galaxy Note. So, in my mind I already knew what new phone I wanted. And Alhamdulillah, after batting my pretty lashes, Pitt succumbed to my wishes and got me one. Thank you sayang. Not to forget my parents, since I always seek their permission first cause it does cost quite a bit, and they are like my financial and no nonsense advisers. Hehe.

So, had so much fun with the phone, let my friends play with it as well. Went to the Android Market to install apps and games. If the Samsung Galaxy Note was a guy, I'd marry him, that is if I wasn't already married.

This sweet romance only lasted less than a week, perhaps 3-4 days. It was a short honeymoon. That night I came back from a nikah ceremony, went with a friend. Was greedy that night and took back a bunch of cupcakes that were packed in boxes. Both my hands were full as I went out of the car towards the gate. I fumbled with the gate remote, and that was when, the Note slipped out of my hands smack down on the ground, cushioned by a wonderful layer of tar.

I picked it up and went inside. Went to the kitchen where Pitt was at to tell him that I dropped the phone. I thought the phone was fine, phones falling down to the ground happens all the time, and it turns out okay, so I thought. I flipped the cover to have a look, and to my horror... I saw the hugest crack on the screen. I cried, I sobbed, I seriously did. I felt so bad, so irresponsible, so, so so heartbroken. I've included the photo below.

Done using S Memo.
Below is a close up of the cracked screen.


The crack goes all the way down. Gila kan? The screen is extremely fragile, but the insides were all still intact, and the touch screen was still working as usual. Went to the Samsung Service Centre in Petaling Jaya to get it fixed. Took a week to repair. It costs RM810 to get the screen replaced as well as the side body because it was badly scratched as well. Got it back looking all brand new. Memang rabak poket. Haih. Can even buy a new phone with that money. But, sangat berbaloinya punn!

The Samsung Galaxy Note is the ultimate. Gaming on the Note is incredible. Browsing the net, reading/editing PDF's, Word Documents, Powerpoint, etc..  is a charm. Oh main game Sim Social dalam phone ni pon boleh.  Basically, all the usual tasks on the computer can be done on the Note. Camera pon superb. Combine it with the photo editor or any other photo editing apps, you don't really need to carry around your digital camera anymore.

Here are some of the photos I've taken using this phone:




You can check out the rest at my Lightbox. So basically, memang tebabom lah ini pong. Berbaloi. I love it I love it I love it. Anyway sejak kejadian memang telefon ni jaga gila-gila. Hari tu gi funfair, naik ride Pirate Boat, ingat ke ride tu sememeh je, konon nak shoot video sambil naik ride tu. Sekali tengok laju dan tinggi woiiii. Serius kaki menggeletar. Haa, sebab ingat nak shoot video tu tak simpan lah tepon dalam poket, sekali kau, sebelah tangan pegang railing, sebelah lagi genggam telepon sekuat hati. Hahaha. Tulah pandai sangat namanya. 

Di sini ada sesapa yang guna Samsung Galaxy Note jugak? Best kan? Sesapa rancang nak beli fon, saya sangat rekemen ini fon. It's really really really ahmaaazzziing. In my future entries, I will review the Android apps and games that I've been using with my Note. Ingat nak post dalam ni pasal game, tapi dah panjang pulak jadinya.  So setop sini lah dulu. Bahbai.

p/s: Saya post sudah keputusan peraduan LIMA.LIMAPULUH

{ANNA}

Dan pemenang LIMA.LIMAPULUH adalah...

Assalamulaikum pembaca blog ini sekalian. Patik mohon ampun, beribu ribu ampun kepada kalian semua kerana terlalu lama sudah tertangguh keputusan peraduan LIMA.LIMAPULUH. Yelah dari tahun lepas kot. Waduh waduh. Semester ni agak tunggang-langgang. Banyak sangat benda nak buat, tapi tak terbuat termasuklah mengemaskinikan blog. Anna ni dahla cerewet bila nak buat post, tu yang tertangguh sampai ke la ni. Jadi, akhirnya setelah berkulat dan basi, saya nak mengumumkan keputusan.

Sebelum itu saya kongsi lima entri yang mendapat LIKES terbanyak.

1. farha hamzah (61 LIKES)
MENUNGGANG hati yang lara ibarat GUNTING dalam lipatan, sungguh pedih dan memilukan. andai kata, kau di ada di depn mata tatkali ni, sudah lama KAKI ini di mukamu beserta PINGGAN mangkuk melayang dari dapur. namun aku tetap bersabar kerna POKOK pangkalnya, kau masih suamiku!

2. aizurazu (39 LIKES)
hmm. kelakar gile tengok korang MENUNGGANG terbalikkan ayat dan perkataan kat sini. cerita merepek pon takpe, janji boleh buat KAKI blog semua ketawa. aku bukan blogger, tapi seronok hari2 tadah PINGGAN jadi blogwalker. Blog anna ni memang la makanan harian aku. Kalau tak dapat baca blog rasanya hidup macam POKOK tak berbunga, rimbun tanpa seri nampak tak bermaya. Selamat buat cerpen semua, jangan GUNTING dan tampal ye ;) 

3. sitiamandarostam (37 LIKES)
Amanda,21. Dijumpai terperosok jauh ke hujung KAKI katilnya. Serpihan PINGGAN yang telah pecah, lebihan pizza semalam berserakan di bawah katilnya. Luka di tangan Amanda sekali pandang seakan ukiran sebatang POKOK. Sebelah tangannya tergenggam erat sebilah GUNTING kertas. Detektif Norman,28, cuba mengenal pasti raut wajah seorang lelaki yang sedang MENUNGGANG Amanda. Sama seperti gambar polaroid yang dijumpainya di atas katil, di dalam bilik Amanda.

4. nazmoe (16 LIKES)
I seorang mermaid. Bandar Atlantis ni memang cun. Tapi I jeles
jugak tengok dunia kat darat sebab:

1) Manusia semua rambut cantik. How to GUNTING rambut kat sini? Tak der Hairkunst, Crimpers, Monsoon ID, mamak barber pun takder!

2) Korang boleh MENUNGGANG kuda. We cannot. Kat dunia air ni
hanya ada kuda laut. I try duduk atas dorang. Terus penyek. Bila I dengar lagu Too Phat “Kuda ku lari gagah berani”, I stress. Kat sini hanya boleh nyanyi “Kuda lautku berenang alahai comelnya”.

3) I try berlakon cerita Hindustan hari tu. Kuch Kuch Mermaid
Hai!  Tak best langsung. Macam mana nak menari dan menyanyi kat keliling POKOK? Where got pokok wan dalam air. Mak down
a bit.

4) Kitarang semua KAKI bangku sebab tak tahu main bola. Eh
sebenarnya kami tak tahu main bola bukan sebab kaki bangku, kami tak main bola sebab tak berkaki je sebenarnya. Kami hanya pandai main bola sua.. oh nevermind.

Well, walaupun begitu, at least kami tak perlu basuh PINGGAN lepas makan. :D

5. Samposmen (16 LIKES)
Ah San: hey macha! lain kali la GUNTING itu bil. ini PINGGAN kasi clear dulu ma.

Maple: manyak sory bos! amma appa you punya KAKI berdarah apa pasai?

Ah San: ini macam. wa tali MENUNGGANG itu moto. cilak*k. shakali itu POKOK tiba-tiba goyang.

Maple: ayoyo sebab goyang pon boleh darah ini macam kah?

Ah San: wa tatau. you pigi tanya itu lagu ma. itu halama. tanya sama pokok...apa sebab goyang...bla...bla...blaaa...

Maple: ?!@$%
Wah adik-adik sungguh kreatif nukilan masing-masing ya? Ai laik. Dan yang lelain tu pon sangat best okay. Memang tergelak cek duk baca. Jadi... seperti yang dimaklumkan saya akan memilih pemenang antara 5 nukilan yang mendapat LIKE terbanyak. Dan pemenangnya adalah *drumroll*:


|||||||||||||||
||||||||||||||
|||||||||||||
||||||||||||
|||||||||||
||||||||||
|||||||||
||||||||
|||||||
||||||
|||||
||||
|||
||
|
|
|
|
|
|
|


f a r h a   h a m z a h 

Dari awal pun entri yang ni memang alaik beri de mush. Dan ternyata ini disokong dengan jumlah like terbanyak. Kenapa saya suka? Ringkas, kelakar, dan jalan cerita menarik, olahan yang bagus. Cukup garam dan gula. Dari awal sampai akhir konsisten dengan jalan cerita. Congratulations bebeh!

Pada mereka yang sudi menyertai contest ni, terima kasih banyak-banyak! Dan lagi sekali mohon maaf sebab lambat sangat-sangat post keputusan. Lama korang tunggu sampai dah bosan gamaknya. Tak lupa juga pada tukang like! Hmm. Rancangannya nak buat peraduan ni setiap bulan, tapi tergendala rencanaku. Nanti ya, tunggu bila Anna tidak tunggang-langgang menjalani kehidupan, I will run another contest, and hopefully announce the results on time. Heee.

PERHATIAN: Kepada Farha Hamzah, please e-mail me at sueannajoe@gmail.com with your bank account number so I can bank in your RM50 that you just won!!

{ANNA}

20120105

Celcom Samsung Galaxy Tab 8.9 Inch la pulok.

Man I've been busy. I've been wanting to update my blog for a while now, but haven't got the chance to. And now I do! Wee. Just a quick note before I proceed I will get to the contest results in a different post ya? Really sorry for the delay.

Moving on. So, so. I've been becoming a Samsung fan since I first got the Samsung Galaxy Tab . Having small hands I appreciate the size. Then recently got myself a Samsung Galaxy Note. Which is just perfect. Then, having to check out the specs for the latest tab, the Samsung Galaxy Tab 8.9 inch, man it's another baby I want. Like zeriously.
Honestly thinking of trading the older one for this hot stuff. It's thinner like, 8.6mm, lighter, 453g, runs on a 1.5GHz dual core processor, a beautiful 8.9" screen, and uses the Android 3,1 (Honeycomb). Bukan berus madu ye kawan-kawan. Ahahahahha.. sigh, lame joke. Anyhoo, the Android is really beginning to win my heart. Plus so many great apps and games of course to play around with.

Together with Celcom, you get seamless video streaming, a stable connection, indoor, outdoors, one the go, in the car, in the train, not sure bout submarines though. Aha. This tab can be a great tool of friendship. Yelah tengak lepak ngan sahabat handai, you are bound to go "Weh korang tengok tak video toot dekat YouTube hari tu, kelakar gila wehh.." Then your friends go "Alaaa, tak tengok lagi" Then you whip out your tab and go, hehehe, "Menggunakan Samsung Galaxy Tab 8.9 Inch dan Celcom, saya boleh tunjukkan anda" Then your friends go "Wow hebatnya." And everyone laughs together and be happily ever after. That or someone get's jealous. Hehe.

With Celcom you can get it as low as RM1,288. Here are the plans. Click for a larger view:


Besides this, you can opt for the smaller version, the Samsung Galaxy Tab (7") for as low as RM668 or if you like it big, the larger Samsung Galaxy Tab 10.1 for as low as RM1,468. So lots options to choose from! For more details, options, yada yada, head on over to www.celcom.my/smartphones.

Alrite, see you till my next post! Marilah kita bertabtab.

{ANNA} 
*Disclaimer: This is a sponsored post.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...