20100128

Supermom & Mama Rempit

"Supermom"

"Mama Rempit" feat. Jasmin si usahawan tudung.

Gambar dipetik oleh Abang/Pakcik Oat dari Ironis Iris di Itudio Studio.

20100126

Katak di luar tempurung #011

Kuala Lumpur

Ini gambar diambil bertahun, atau bertahun-tahun yang lepas. Ada yang diambil sambil berjalan kaki, ada pula yang diambil dari dalam kereta ketika si Pitt menjadi supirku. Tak pernah pulak sambil sendiri drive nak petik gambar. Sebenarnya, dah lama jugak tak drive sendiri. Tengah mengandung ni, ada kot dua tiga kali macam tu je bawak keta. Sekali ke studio, ngan hantar mak pi hospital untuk checkup, dan rasa sekali tu bawak bibik pergi ke supermarket Bintang untuk beli apa tah. Ahahaha. Nanti esok-esok hantar anak pi sekolah. :P

Haih, anak, bila nak keluar ni? Mengikut jangkaan, lagi 14 hari je dah, dua minggu. Tapi kalau keluar minggu ni best gak. Dah tak sabar nak tunggu. Lagi-lagi tengok gambar anak Noe, comel yang amat, selamat dilahirkan pada 20.01.2010 jam 20:20. Cun gila timing. Tahniah beb. Dah jadik mak-mak dah. Tak lama lagi turn aku plak. Insya-Allah. Doakan semunya selamat ya? {ANNA}

20100125

Katak di luar tempurung #010

London, 2005

Gambar ni semua dah lama gila. 2005. Pergi ngan abang, kakak ipar, dan anak buah dan mengunjung abang lagi sorang di sana. Balik sini sorang. Huuu. Masa Anna pergi tu, terjadinya London bombing. Nanti buat entri lain cerita pasal tu. Sekarang ni korang nikmati sajalah gambar-gambar inieh. Nak besarkan memana gambar, klik saja. Yaaaa. Oh, hari ni terajin upload dua entri, satu lagi ada gambar gak, klik untuk melihat entri 'Kelebihan berperut buncit.' {ANNA}


















Kelebihan berperut buncit.

Boleh sangkut perut di kemudahan awam. {ANNA}

20100123

Best jugak pakai macam ni.


Sorry Shan for menciloking this from your blog entry (klik untuk baca, interesting entry), but seriously I really really could not resist not sharing this.

Hmmm. Aku cuba berfikir secara positif ni. Mungkin dia sebenarnya memang tak bertudung, tapi dia saja nak try tengok camna rupa dia pakai tudung, jadi dia pinjam kejap member dia punya, dan sarung dan suruh member dia snap. Yang member dia pulak, pergi snap full body kan, tak terpikir nak crop.

ATAUPUN, dia ni bertudung, tapi saja nak tengok camna rupa pakai skirt? Ahaha. Banyak kemungkinan ni.

Haha. Jadi, amacam kekawan? Ada berani? Wuhoooooo!

{ANNA}

20100114

Aku malas nak ulas panjang.

At times like these, ignorance is bliss. Lagi amik tau, lagi panas rasanya. All I can say, whatever race or religion, let's all make peace, and don't dwell too much if not at all in these provocations by either side. Seperti menuangkan minyak ke dalam api. It's not doing any of us any good. Haih.

{ANNA}
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...