20090529

Anna paste balik ni dari sini. Sabtu ni Anna akan adakan 'Mini Guerillagraphy Workshop'. Admission is freeeeee. So datangler, kat the The Annexe Gallery, Central Market. Bawak je apa apa kamera, kamera fon pon takpa, lengang pon takpa. Janji meriah dan ramai orang. Ee takut.

Kul 2pm mula. Ada apa-apa soalan sila hubungi Jerome kat bawah tu. Ada no tepon atau email. Anna sekarang tengah sibuk gilaaa nak siapkan kerja. Waaa tolong. So kalau Anna tak jawab persoalan kat sini, diharap paham.

Okay. Babai. {ANNA}

GUERILLAGRAPHY WORKSHOP with Sue Anna Joe

Creativity through limitation!!! Photography rules!!!
Host:
Type:
Network:
Global
Date:
Saturday, May 30, 2009
Time:
2:00pm - 4:00pm
Location:
The Annexe Gallery, Central Market Annexe
Street:
Jalan Hang Kasturi
City/Town:
Kuala Lumpur, Malaysia


Phone:
0320701137
Email:

Description

GUERILLAGRAPHY WORKSHOP with Sue Anna Joe

Photography Workshop (with a difference!)

Sat 30 May, 2pm to 4pm

Presented by Guerrillagraphy and The Annexe Gallery

Admission Free

Self-described “guerilla photographer” Sue Anna Joe presents a workshop for anyone who harbours a secret desire to launch themselves into the exciting world of photography. Sue Anna’s workshop-with-a-difference shifts the focus away from the technical side of things to focus more on enhancing one’s own personal creativity by working within the limitations of one’s camera equipment and environment. Learn how to shoot in your own bathroom/bedroom with makeshift lighting and a 5-megapixel camera! No DSLR needed!

For more info, check out http://guerillagraphyworkshop.blogspot.com/

20090527

Apa yang korang nampak?

Anna tengah duk browse website apa tah secara random di tika kala kebosanan melanda. Pastu jumpa lah satu artikel pasal planet Marikh, Anna saja klik dan baca untuk membaca tentang adanya salji dan air di Mars. Ada gambar, lalu ku lihat, dan alangkah terkejutnya...

Adakah korang nampak apa yang ku nampak? {ANNA}

20090512

Semua dijemput hadir, Opening Itudio Studio!


View Itudio Studio in a larger map
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...