20090324

Kenapalah talented sangat kau ni ?

http://www.youtube.com/watch?v=EhS4mQ0QoH4

20090321

Kenapalah cun sangat kau ni?





Argh geram siot. Meleleh air liur tengok this mini HP laptop version Vivian Tam ni Merah dia plak just nice, takdalah ang gila, then keypads dia punya tulisan dalam gold.

Yang kat dalam display screen laptop tu masa runaway fashion show, model tu duk pegang laptop tu, orang tak sedar tu sebenarnya laptop, orang ingat clutch bag! Saiz dia dalam 10 inci tak silap. Laptop ni tetiba muncul dalam fashion sebab Vivian Tam ni kalau yang taktau adalah fashion designer. Huhu. So dia pon berkolaborasi lah ngan HP and came out with this.

Takyah bawak handbag, bawak ni sudah. Haha. Sesuai untuk fashionista yang modern. Chey. Yelah bayangkan lepak kat cafe ke coffee shop, sambil surf internet (ada wifi of course), wah tak ke cun? Cunnn. Mesti orang tengok pon macam, wow hebatnya, cantiknya. Wow. Hehehe.

Kalau nak tau lagi pasal laptop ni silalah KLIK DI SINI, boleh klik kat demo. Dia punya design bunga tu namanya peony. Aku rasa bunga peony ni cross between rose ngan carnation. Huhu. Okay sila check it out.

Skarang ni aku memang sangat sibuk, ada projek jeng jeng jeng. Beberapa orang dah tau. Hehe, insya-Allah bulan April atau dalam masa terdekat ni akan dikhabarkan. Hah, seronok niiiieh!!

Okay, sorry sangat lama gila dah tak update, memang busy terhamat. Tata. Mwahs.

PSSST: Birthday I 23 Mac, ada sesiapa nak hadiahkan sebijik HP mini laptop Vivian Tam ni? Hehehe.

{ANNA}

20090316

Kunci

20090302

Cuba teka.

Kenapa Anna makin jarang update blog? Agak-agak apa yang Anna sibuk sangat tu sampai tak terupdate seperti dahulukala?

{ANNA}

20090301

Takda gunanya...

Setelah mendapat beberapa cadangan untuk menggunakan produk ini dari para pembaca di entri pasal flush & sabun. Memang sangat best, botol 50mL, letak saja di dalam tas tangan anda. Dan bawa ke mana saja.

Bila pakai tu tangan memang rasa bersih, boleh rasa tu. Dan baunya segar sekali. Tapi sekali pakai, mesti rasa agak ketagih, sket-sket nak pakai. Huhu, oleh itu disyorkan beli beberapa botol. Tapi, takda gunanya 100 botol Dettol hand sanitizer, kalau selepas pakai, anda terus menggaru bontot. Kejadian ini baru sahaja berlaku di depan mata aku. Hahaha. {ANNA}
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...