20080629

Perang Rangkaian Sosial // Social Networking Wars

Hai kawan-kawan. Anna dapat link ni kat journal Anna di deviantArt. I was posting links to my various social networking site, facebook, myspace dan bermacam-macam lagi. Kelakar gila okay. Well to me at least, since I'm pretty much a whore of social networking sites. Oleh itu, dipersilakan menonton. Kalau tak dapek nak tengok video yang diembedkan di bawah ni, silalah ke http://www.youtube.com/watch?v=lYoAwfh4QOU



Selamak menontong! {ANNA}

20080627

I sudah tidak cool.



I sudah tidak cool lagi,
Tidak seperti you all semua,
I sudah tidak cool lagi,
I di sini hanya mampu merana.

I sudah tidak cool lagi,
You all hebat belaka,
I sudah tidak cool
lagi,
I rasa sungguh celaka.

I sudah tidak cool
lagi,
You all dapat bersuka ria,
I sudah tidak cool
lagi,
Hanya merasa duka cita.

I sudah tidak cool
lagi,
You semua akan ke sana,
I sudah tidak cool
lagi,
I tak dapat pergi ke sana.

I sudah tidak cool
lagi,
You semua dapat bermesra,
I sudah tidak cool
lagi,
I hanya impikannya.

I sudah tidak cool
lagi,
You all suma akan kegembiraan,
I sudah tidak cool
lagi,
Tak dapat ke KLue Urbanscapes dua ribu lapan.


{ANNA}

p/s: kepada suma yang ke urbanscapes, i jeles okay.

20080620

I tak suka #001

I tak suka bila orang di depan I di kaunter bayar membayar menggunakan kad kredit, terutamanya di pasaraya seperti Giant hanya untuk membeli sayur-sayuran dan dua tin susu lemak manis. {ANNA}

P/S: Please shove your credit cards up your arse.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...